Ugrás a tartalomhoz
2012. júl. 26.

Olympus Rec'n'Roll - I. helyezés

Kedves Mindenki! Ez már az Olympus teteje!!!

Az Olympus Mintabolt Rec'n'Roll zenei versenyén júniusban sikerült a Ti szavazataitokkal bekerülnünk a 10 résztvevős döntőbe a tavalyi It's Probably Me feldolgozás-videónkkal. A szavazatokat június 15-ig gyűjtötte az Olympus Mintabolt Facebook alkalmazása, ahol 183 szavazatot sikerült szereznünk.

A döntőbe került versenyzők közül szakmai zsűri döntött - elsősorban a zenei anyag alapján - az első három helyezettről: Kőszegi Imre (Liszt Ferenc díjas jazz dobos, zenetanár), Mucsi Gergő (a RitmusDepo zenei portál főszerkesztője, ütős, zenetanár), Simon László, az Olympus képviseletében

Acoustic Classroom - Olympus RecNRoll.JPG

A zsűri a 10 versenyben maradt zenekar illetve előadó közül június 18-án az Acoustic Classroom zenekarnak ítélte az első helyezést és a vele járó főnyereményt, egy Olympus LS-100 többsávos PCM hangrögzítőt.

A főnyereményt végre a kezünk közé kaphattuk mi is, sőt koncertjeinken és próbáinkon már teszteljük is a mobil felvevőt. Nagyszerű hordozható stúdiót nyertünk.

Már csak hab a tortán, hogy a videókat feltöltők között ajándékcsomagot is sorsolt a szervező, melyből egyet szintén sikerült megnyernünk (kameratáska, póló, sapka, frizbi, kulcstartók, toll, nyakpánt, karpántok, lencsetisztítók, cukorka...)

Minden ránk szavazó Facebook-os ismerősünknek hatalmas köszönet jár a támogatásért, a fontos szavazatokért, a zsűrinek a bizalomért illetve az Olympusnak, hogy lehetővé tették ezt a nagyszerű versenyt az értékes díjjakkal együtt.

PS: Hatalmas köszönet Sörös Lászlónak a nyeremény átvételéért és eljuttatásáért.

IMG_6099.JPG

süti beállítások módosítása