Ugrás a tartalomhoz
2012. sze. 23.

Somogyi Pop - II. hely

Kedves Mindenki!

Itt is örömmel tudatjuk, hogy a szeptember 8-9-én, Niklán megrendezett Somogyi Jazz-Pop-Rock Fesztiválon a nagyszerű II. helyet szereztük meg a Pop kategóriában (azért pop, mert a jazz-től azért még messze vagyunk, a rockba pedig a torzítógitárosok kerültek :-).

A teljes hétvégét átölelő rendezvényt lényegében az Acoustic Classroom fél órás koncertje indította szombat délben. A zsűri (Korolovics Lajos, Bartokos Tamás, Tarca László) csupa jó dolgot mondott a zenekarról és kritikája is segítő szándékú volt A fesztivál és a szervezés is nagyszerű volt, köszönhetően a főszervező Hársházi Szabolcsnak is! Az esemény jótékony célokat is szolgált, ugyanis a rendezvényből befolyt összegből az Őszinte Mosoly Alapítvány egy akusztikus-gitárkombóval ajándékozza majd meg a versenyen is bemutatkozott tehetséget, Palásti Mátét.

Az eseményről és a legjobb helyezettekről számos online és nyomtatott sajtótermék is beszámolt, itt tudtok beleolvasni.

Ezúton is gratulálunk a marcali Stringer gitártriónak akik az élen végeztek. Meg is hívtuk őket következő nagyatádi koncertünkre, melyre október 14-én kerül sor a Városi Sportcsarnokban a Mr. Kool Kft hangtechnikai bemutatóján!

Az Acoustic Classroom niklai koncertje HD videofelbontásban
a Wargas Promotion YouTube csatornáján:

- Black Magic Woman
- Am I Wrong?
- Agglegény Blues
- Ain't No Sunshine
- More Than One Way Home
- Black Horse & The Cherry Tree
- Utazás az ismeretlenbe
- Smooth