Ugrás a tartalomhoz
2011. sze. 07.

Budapest, Budapest - Öregek a sétányon

Kedves közönség!
Ez már nekünk a világhírnév!
Két koncert egy napon Budapesten!

Koncert a Corvin Sétányon
2011. szeptember 7., 18:00
Corvin Sétány
Ruccola Terasz

Bekerültünk a Corvin Sétány Akusztik Fesztivál döntősei közé is. A fődíjért való nevezés egyik feltétele, hogy szeptember 7-én 18 órakor unplugged koncertet adjunk Budapesten a Corvin Sétányon a Ruccola teraszon, a másik feltétel pedig, hogy ránk szavazzanak majd a legtöbben a fesztivál Facebook oldalán (erről többet itt)!


Old Man's Music Pub
2011. szeptember 7., 21:00
VII. ker, Akácfa u. 13.
www.oldmans.hu

Alig több, mint öt hónapos zenekarunk meghívást kapott a méltán híres, már-már kultikus helynek számító zenészkocsmába az Old Man's Music Pub-ba, ahol a nyáron minden este más feltörekvő zenekar lépett fel a kocsma tehetségkutató programsorozatában. A helyen olyan előadók, zenészek, zenekarok léptek már fel, melyeket felsorolni nem csak nehéz, de nagy bátorság kérdése lenne...

Szeptember 7-én este bemerészkedünk mi is a nagyszerű pub-ba. Este 20:30-tól minket hallgathattok ott néhány finom falat és pár pohár ital társaságában. Minden budapesti barátunkat, ismerősöket és ismeretleneket nagy szeretettel várunk pesti fellépésünkre.

Aki nem tud ott lenni, az élőben követheti a koncertet a kocsma webkamerájának közvetítésével az Old Man's weblapján 20:30-tól.

 

süti beállítások módosítása