Ugrás a tartalomhoz
2017. júl. 24.

Kennedy Emléknap - Szeptember 23.

Emlékezzünk, ünnepeljünk, sportoljunk együtt Nagyatádon!

VIII. Eunice Kennedy Shriver Emléknapeks-key-visual-a4-2-768x543.jpg
[specialolympics.hu] Szeretettel várunk mindenkit szeptember 23-án, szombaton Nagyatádra, a Szent István Parkba, a Városi Sportcsarnok előtt felállított színpadon, 13-tól 18 óráig!

Fellép többek között az Animal Cannibals, a Desperado, Gáspár Laci, Peller Károly, Baby Gabi, az Acoustic Classroom Zenekar, Havasi Gábor és a Tam-Tam együttes, a Gaudate Jelnyelvi Kórus, de színpadra lépnek nagyatádi néptáncosok, a városi kötélugrók és ritmikus gimnasztikázók is.

Lesz ének, zene, tánc, színházi produkció, jókedv és nevetés bőségesen.

Bemutatkoznak az MSOSZ Kölyök Sportolói, judósai, tornászai is.

Senki ne felejtse otthon a tornacipőjét, hiszen a főtér területén folyamatosan adottak a sportolási lehetőségek! Lehet majd asztaliteniszezni, kosárlabdázni, görkorcsolyázni, bocsázni, mini bowlingozni, kézilabda kapura dobni, foci kapura rúgni, sorversenyben megmérettetni magunkat. Ki lehet próbálni az erőemelést, az alpesi sízést szimulátorral, de a padlóhokit is.

Játékok is lesznek: a lufis ügyességi feladatokban, az életmód és speciális olimpia történeti tesztekben, valamint a kézműves játékokban, no meg a sportprogramokban résztvevők ajándékot is kapnak!

A programok és sportolási lehetőségek ingyenesek!

Hangulatfelelős: Szabó Béla, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség társelnöke

Közreműködik: a fitnesz világbajnok Kállai Ildikó, valamint ismert sportolók és speciális olimpikonok

Sportoljunk, mozogjunk, játszunk együtt, töltsünk el együtt egy kellemes napot!

A nemzetközi speciális olimpia mozgalom megalapítójának, Eunice Kennedy Shriver élete példázza azt, hogyan tudja egy ember mások életét megváltoztatni, hogyan tudja valamennyiünk életét jobbá tenni.

Az EKS nap célja, hogy együtt ünnepeljük Eunice asszony rettenthetetlen bátorságát és hatását a világra; inspiráljuk a vezetők eljövendő generációját arra, hogy szenvedéllyel és elszántsággal építsék az új világot.

specialolympics.hu

eks-minimal-banner-1.gif

2017. júl. 01.

Múzeumok Éjszakája 2017

Múzeumok Éjszakája
Nagyatádi Városi Múzeum
2017. június 24.

süti beállítások módosítása