Ugrás a tartalomhoz
2012. aug. 19.

Ajánló: Torzonblock zenekar

torzon01.JPGEbben a rövid kis cikkben barátainkat, a barcsi Torzonblock zenekart szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Tavaly ez a zenekar adott először lehetőséget az Acoustic Classroom-nak, hogy felléphessünk előzenekarként egy barcsi koncertjükön, az a legkevesebb, hogy egy rövid kis reklámot csapjunk nekik itt.

A cikk apropója ráadásul, hogy az elkövetkező napokban közösen veszünk részt több rendezvényen is. Augusztus 17-én, pénteken az Acoustic Classroom, majd a Torzonblock zenekar szolgáltatta a muzsikát a Napfény Kempingben, Révfülöpön a Magyar Hagyományos Kemping Klub rendezvényén. Augusztus 20-án aztán forró váltásban Barcson és Nagyatádon szórakoztatjuk a Szent István napi programok közönségét.

Barcs:

17:00 Acoustic Classroom
17:40 Torzonblock

Nagyatád:

19:00 Acoustic Classroom
20:30 Torzonblock

A Torzonblock főleg saját számokkal áll a közönség elé, de számos olyan jól ismert dallamos rockdalt is bemutat majd, amire nem csak a söröspoharak koccannak össze. Biztos vagyok benne, hogy a nagyatádi piactér erre az estére táncparketté fog változni. A szórakoztatást a színpadra álló Torzonblock hét fős legénysége (dob, gitár, basszusgitár, elektromos orgona, kürt, trombita és ének/szájharmonika felállásban) fogja végzeni. Az együttes frontembere a nagyszerű Radics Zsolt, aki az elmúlt hetekben az Acoustic Classroom-mal is fellépett vendégként számos koncerten, bizonyítva nagyszerű szájharmonika tudását!

torzon02.JPG

Weboldal: torzonblock.uw.hu

YouTube: www.youtube.com

Facebook: www.facebook.com

2012. aug. 15.
Címkék: koncert fénykép

Galéria: eXtremeMan, 2012

eXtremeMan - Ironman
2012. július 28., Nagyatád, Zenepavilon

Fotó: Máté Zsolt

süti beállítások módosítása