Ugrás a tartalomhoz
2011. aug. 23.
Címkék: hir

Lenti - kinti és benti

Nagyszerű koncertsorozaton vagyunk túl. Május 1. óta már 10 nyilvános és több, mint 7 zártkörű koncerten vettünk részt. Csak augusztusban eddig hat koncertet adtunk és még nincs vége. Nagyszerű közönség előtt adtunk koncertet augusztus 20-án Nagyatádon és Barcson is.

A határvárosban kiváló színpadtechnika és eszméletlen jó hangosítás fogadott bennünket, a hihetetlen barátságos közönség vastapssal próbált a színpadon tartani bennünket, de legnagyobb sajnálatunkra át kellett, hogy adjuk a színpadot a műsor soron következő fellépőjének. Nagyon jól éreztük mi is magunkat! Másnap délután az atádi Strand élménymedencéjének fürdőzőit szórakoztattuk, a jelen lévők nem kis meglepetésére! (Köszönjük a söröket is! :-))

Augusztus 27-én kimozdulunk Somogyból, hiszen Zala megyébe, Lentibe vagyunk hivatalosak, ahol egyből két koncertet is adunk ugyanazon a napon. Este 7-től a Kempingben lépünk fel, majd 22 órától a Tiffany Kávéházban mutatkozunk be a szórakozni vágyók előtt. Aki teheti, tartson velünk ott is!


2011. augusztus 20., Nagyatád - Fotó: Seffer Manuéla

süti beállítások módosítása