Ugrás a tartalomhoz
2011. aug. 12.
Címkék: hir

Három videó a folyóparton

A Riverside Session címet adtuk azoknak a felvételeknek, amelyek még június elején készültek a Nagyatádi Szoborparkban a Malomárok partján. Többkamerás videó, ötcsatornás hang és fél tucat szakember gondoskodott arról, hogy a legjobb felvétel készüljön, az akkor még csak alig egy hónapos Acoustic Classroom zenekarról. Köszönet érte minden segítőnknek, "menedzsereinknek", az operatőröknek, valamint a rendező-vágónak, Haris Lászlónak! A felvételek közben csattogott Kóczián Zoltán Gergely fényképezője is, ezek a képek itt láthatóak.

A három videó most már fent van a YouTube-on. Tessék hallgatni, megosztani:

2011. aug. 11.
Címkék: hir

Koncertdömping augusztusban

A zenekar május óta már több, mint egy tucat koncertet adott és a "nyári turnénak" még nincs vége.

2011. augusztus 13-án, szombaton délelőtt Nagyatádon a Torma Üzletház előtt mutatkozunk be a hétvégi bevásárlóközönségnek 10:30-tól egy órás műsorral. Még aznap este 18 órakor Barcson lépünk fel a Sétatér Zenepodesztjén a Detonic előzenekaraként.

A következő szombat is dupla koncertet tartogat a számunkra. Az augusztus 20-i Szent István-napi ünnepségből ismét Nagyatádon és Barcson is kivesszük a részünket. Nagyatádon a Sportcsarnok mellett 18 órakor lépünk fel 45 perces műsorral, majd gyorsan kocsiba ugrunk, hogy odaérjünk Barcsra a saját koncertünkre, amely fél 9-kor kezdődik a Szabadidőközpontban.

Gyertek el Ti is! Rock, blues három akusztikus gitárra és két énekre, no és a világot jelentő deszkák:

süti beállítások módosítása